Smart Budget

Smart Budget

Smartbudget

  • Smartbudget är en tjänst/verktyg som hjälper människor att få bättre koll på sin ekonomi.  De erbjuder ett enkelt och snabbt sätt att skapa en kassabok & budget på nätet som man alltid har tillgång till.
  • Smartbudget har med närmare 30.000 nöjda användare och med bl.a. SEB som samarbetspartner vuxit till Sveriges ledande budgetverktyg.
  • Smartbudget är i grundutförandet gratis, men finns också i en plusversion med fler funktioner. Vad du ska välja beror förstås på hur komplex din privatekonomi är, hur mycket koll du behöver och hur mycket tid du vill lägga på att styra upp den.
  • Smartbudget är mycket användarvänligt. Det är  logiskt uppbyggt och lätt att komma igång med. Verktyget är lättöverskådligt med snygga diagram. Det har också den behändiga import- och exportfunktionen (Det är t.ex. möjligt att föra över sin budget till PDF och Excel). Tjänsten/verktyget finns också som en app till s.k. smartphones.
  • Smartbudget är sammanfattningsvis en budgettjänst med hög standard som är lätt att använda. Tjänsten utvecklas fortlöpande och nya funktioner läggs till. Den ger sammantaget (kassabok+budget) mycket bra möjligheter att gå på djupet i den egna privatekonomin och få både bättre insikt och bättre koll!

Så fungerar Smartbudget
Genom att fylla i dina inkomster, utgifter och ditt sparande i Smartbudget kan du få en bra översikt på hur din ekonomi ser ut. En bra finess är att det går att automatisera en stor del av jobbet med att föra in regelbundet återkommande uppgifter. En kostnad som t.ex. fackföreningsavgiften kan man lägga in som just återkommande och slippa föra in den varje månad. En annan bra finess är att du kan klistra in kontoutdraget från din internetbank för att i grafisk form se hur dina pengar används.

När du matat in alla uppgifter, får du en bra bild av det komplexa flöde som den privata ekonomin tenderar att bli. Inte minst för dig som har inkomster och utgifter från flera olika håll (t.ex. ett par lån, familjeförsörjare och olika abonnemang för hushållsnära bastjänster typ el, telefoni, försäkringar etc.).

Utifrån den bild som framträder är det mycket lättare att lägga upp en budget. Då vet du vad du ska utgå ifrån. Du har också chans att se om det går onödigt mycket pengar till en speciell post och om det då finns ett utrymme för att spara in.

Smartbudgets tjänst visar dig hur din budget ser ut uppdelat per månad - i både siffror och tydliga grafer. Du har även tillgång till diagram som tydligt visar dig hur dina inkomster och kostnader är fördelade inom de kategorier som finns. Du kan även jämföra avgifter hos Smartbudget så som elavgift, hyra med mera.

Här nedan kan du se några exempel på skärmdumpar av Smartbudget.

Smartbudgets startsida

Smartbudgets budgetverktyg

 Smartbudgets kassabok med graf

Om du är intresserad och vill ha mer information kan du gå till Smartbudgets hemsida där du kan läsa mer om: Gratis budgetverktyg - snabbt, enkelt, gratis!

Smart Budget

Kom ihåg: Det är bara du själv som kan ta kontroll över din ekonomi. Så gör det nu så fort som möjligt, så når du snabbare dina mål! Håll dig bara till din egna plan.

Läs mer på nästa sida om budgetverktyget Överblick!

Room69 Sexiga underkläder för alla tillfällen i massor av storlekar. Sexiga trosor, bikini bh och set.